Företag

testMikroskop

Välkommen till företagssidan! Här finns information om oss på TBi-sektionen, våra erbjudanden och kontaktuppgifter.

Vi på sektionen

TBi-sektionen grundades 1996 och har under åren gett studenter en gedigen utbildning inom bioteknik, kemi och biologi. Sektionen består idag av över 300 medlemmar fördelade på två program – Teknisk biologi och Kemisk biologi. Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst. Kemisk biologi omfattar all kemi som gränsar till biologi och syftar till en djupgående förståelse av biologiska processer på såväl molekylär som atomär nivå. Kemisk biologi finns både som civilingenjörsutbildning och naturvetare som ger en naturvetenskaplig masterexamen.

Varför samarbete?

Att synas som företag i vår miljö på Universitetet ger Er en utmärkt chans att komma i kontakt med framtida arbetssökande och medarbetare. Vi på sektionen för Teknisk Biologi söker efter samarbeten som kan pågå under både längre och kortare tid.

Det bästa sättet att synas och komma i kontakt med våra studenter är ingå i ett kontinuerligt samarbete. Som samarbetspartner med TBi-sektionen exponeras Ert företag med jämna mellanrum för våra medlemmar som medför att Ni kommer bli ett välkänt namn på sektionen.

Ni själva bestämmer hur samarbetsavtalet ska se ut, men vi hjälper gärna till att utforma ett avtal som leder till ett lyckat samarbete. Ett samarbete kan se ut på en mängd olika sätt men ser oftast ungefär ut som följer:

· En till två företagsluncher, företagskvällar eller studiebesök under ett år.
· Kontinuerlig exponering och annonsering i sektionsrum, på hemsida och sektionsmail.
· Exponering på profilplagg, sektionsväskor och liknande.
· Exponering på några av sektionens största arrangemang som Snuttefilmen eller Nolle-p.

Företagslunch / Företagskväll

Företagslunch innebär att Ert företag kommer till Campus och presenterar Er för våra studenter under cirka 45 minuter. Ni får träffa våra studenter i en föreläsningssal där ni får tillfälle att presentera företaget, vad Ni jobbar med och vad Ni vill förmedla för budskap.

En företagskväll börjar istället med en presentation av Ert företag eller en workshop och kvällen avslutas sedan med middag, pub och mingel. Evenemang som dessa ger Er möjlighet att snabbt och enkelt nå ut till studenter som kan komma att bli framtida arbetskraft hos just Er.

I ett företagsevent ingår följande:
· 30-45 minuters presentation för våra studenter. (45-60 för företagskväll)
· En logotyp på hemsidan och facebooksidan under två veckor.
· Marknadsföring av eventet genom affischering, sektionsmail till våra medlemmar och hemsidan.
· Er logotyp och hemsideadress på materialet som används för marknadsföring av eventet.
· Fri spridning av ex-jobb och jobbannonser till våra medlemmar.

Vi står för anmälan, bokning av sal, utrustning och mat. Vi har även en företagsvärd på plats inför eventet som hjälper Er att förbereda, dela ut mat och dryck samt hjälper Er med allt annat som kan tänkas behövas under eventet.

 

Är Ni ett företag som är intresserade av Tekniska eller Kemiska Biologer? För att få veta mer, kontakta Näringslivsansvarig Andreés Järrendahl eller klicka här. 

 

Kontaktuppgifter


E-mail:
nara@tbi.lintek.liu.se

Tfn: 0706830279

Postadress:

Näringslivsansvarig

TBI-sektionen

Kårallen, Linköpings Universitet

581 83 Linköping

Logga in
Sök
Kalender
urfadderiet.se TBi på Facebook QQQ på Facebook
bi6.se TBi på Instagram Phi Tau på Facebook