ESN söker styrelse

ESN (Erasmus Student Network) är en studentorganisation med sektioner på internationell, nationell och lokal nivå. Organisationen finns i totalt 36 länder i Europa och arbetar för att integrera och anordna aktiviteter för cirka 160 000 utbytesstudenter varje år. Nationellt har ESN Sverige en styrelse som arbetar för femton lokala sektioner runtom i landet, däribland ESN Linköping.

Nu söker de dig som vill vara internationell på hemmaplan, ordna aktiviteter, lära känna nya människor och spetsa till ditt CV!

ESN Linköping består av 13 styrelsemedlemmar samt ett aktivitetsutskott och vår ambition är att alla utbytesstudenter vid Linköpings universitet ska ha en så bra och minnesvärd tid i Sverige som möjligt. Därför arrangerar ESN Linköping löpande olika aktiviteter för såväl de internationella studenterna som de svenska. Några av dessa är välkomstmottagninen, vårt Nolle-P, vår egen kravall Intervallen, kryssningen Sea Battle och språkutbytet LaCux. Vi arrangerar dessutom resor, sportaktiviteter, sittningar, fester, utflykter och en massa annat roligt och alla våra aktiviteter är öppna för såväl svenska som internationella studenter!

Annons och postbeskrivningar.