After School

After School behöver just DIG!

Alla människor föds inte med samma förutsättningar, men genom en bra skolgång kommer du långt. After School är ett projekt som syftar till att ge barn och ungdomar, som inte har de bästa förutsättningarna, en chans att få hjälp med skolarbete och andra livsfrågor som kan dyka upp under uppväxten.

Vi är idag verksamma i två stadsdelar här i Linköping, Lambohov och Ryd. I samarbete med fyra skolor i områdena erbjuder vi läxhjälp två timmar i veckan mellan 15.00 – 17.00. Utöver det anordnas aktiviteter, fritidsgårdshäng och studiebesök.

Vi söker nu en mångfald av studenter från alla fakulteter och sektioner för att under läsåret 14/15 inspirera barn och ungdomar till framtida yrken. Vill du också vara med och hjälpa barn och ungdomar med skolarbetet? Eller finnas tillhands och diskutera livets stora frågor? Isåfall är After School precis rätt för dig!

Mer information finner du på inugbloggar.se och din ansökan skickar du in till projektledare.afterschool@inug.se senast 9 maj!