Välkommen till Career Talks 2014

Den 8 maj klockan 12:10 13:10 i Sal C2, C-huset, hålls det allra första Career Talks för dig som är på väg att ta steget ut i arbetslivet. Kom och lyssna till fyra alumner som berättar om livet efter studierna, vidgade perspektiv och vägen till drömjobbet. Vi bjuder på en lunchmacka.

Anmäl dig idag, platserna är begränsade: http://bit.ly/1ftk2IH

Till årets Career Talks kan vi stolt presentera:
Therése Engström
Therése jobbar som insamlingschef på Röda Korset, har pluggat industriell ekonomi och tidigare arbetat inom Läkare utan gränser.

Per Sjödell
Per har läst internationella ekonomprogrammet och är VD för Fiskars Sweden. Per har tidigare jobbat på Gant och varit marknadschef på H&M.

Katja Hvenmark-Nilsson
Katja är gymnasieläraren och inspiratören som även är författare till boken "Balanskonster för nya lärare". Katja tog examen från Lärarprogrammet år 2010.

Staffan Emanuelsson
Staffan är produktchef på Cloetta, läste Medieteknik och jobbade tidigare på produktionsbyrån Linkin.