ELiTH Racing söker medlemmar

ELiTH Racing är en ideell studentförening vid Linköpings universitet, och består i dagsläget av ca 60 studenter. Medlemmarna kommer från olika program och årskurser på universitetet, allt från första året på en kandidatutbildning till sista året på en masterutbildning representeras.

I nära samarbete med såväl industri som Linköpings universitet deltar vi i ELiTH Racing i Formula Student, världens största produktutvecklingstävling för studenter, och tävlar mot andra lag/universitet från världens alla hörn. Produkten som utvecklas i Formula Student är en ensitsig tävlingsbil, men tävlingen handlar inte enbart om att bygga den snabbaste bilen. Istället är det helhetsperspektivet som är det viktiga; såväl produktionsekonomi och miljövänlighet som prestanda och affärsplan spelar in. Kortfattat går tävlingen ut på att från grunden konstruera en välfungerande, genomtänkt produkt som samtidigt skapar ett ha-begär hos en tänkt köpare. Bilen ska sedan fiktivt, till rimligt pris och med rimliga produktionsmetoder, kunna produceras i 1000 enheter.

I tävlingen belönas smart konstruktioner, innovativt tänkande och god planering varmt av domarna! Du som student utvecklas, antingen genom en breddning eller fördjupning av din kompetens, och får en tydligare länk mellan teori och praktik. Just detta är något som uppskattas starkt av företag vi har kontakt med.

Vi söker dig som vill ha en ytterligare erfarenhet innan du ger dig ut i arbetslivet. Mer info och ansökan på www.ELiTHRacing.se , sista dagen att ansöka är 12/5.