Faddrar söks till bioteknikdagarna

Hej!
Nu till hösten, rättare sagt 2-5 oktober, är det dags för Bioteknikdagarna att arrangeras här i Linköping! Under Bioteknikdagarna bjuds studenter som läser bioteknikutbildningar från de 5 största lärosätena i Sverige in till en helg med intressanta föreläsningar, företagsmässa och roliga sittningar för att knyta gemenskap med varandra.

Vi i projektgruppen är mitt uppe i planeringen och är riktigt taggade på de här dagarna. För att de här dagarna ska bli så bra som möjligt behöver vi er hjälp! Vi söker nu därför faddrar som kan hjälpa oss under helgen, här nedan kommer en kort beskrivning av de olika slags faddrar som kommer att behövas:

• Serveringsfaddrar- hjälper till att servera under en sittning. Om man vill ha mer ansvar under sittningen kan man få vara det i form av hovmästare.

• Phösningsfaddrar- Tar hand om lärosätets studenter och är deras kontaktperson. Här är man är två stycken per lärosäte.

• Matfaddrar- hjälper till med allt som har med mat att göra, förberedning, tillagning m.m.

• Nattvakter- Några nattugglor behövs som bland annat är dörrvakt i lokalen studenterna övernattar i och eventuellt mässområdet på natten, kan delas upp i skift.

Eller känner du att du vill hjälpa till med något annat eller har andra roliga idéer så tar vi gärna emot detta också!
Om du känner att det här är något du skulle vilja vara med på så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan till mottagningsansvarig@bioteknikdagarna.org så får ni mer information senare!
Kom igen det blir kul, ha det bra i tenta-p!

Projektgruppen för Bioteknikdagarna