Google Android Student Club

Har du erfarenhet av Java och vill lära dig Android-programmering? Då kanske Google Android Student Club är något för dig!

Denna grupp kommer träffas en gång i veckan under ca 7 tillfällen från slutet av mars fram till sommaren(preliminär start V.13). Tillfällena kommer vara placerade 17-19 tisdagar, information om lokal kommer senare. Till dessa tillfällen kommer ni som blir antagna göra en utav lektionerna från kursmaterialet av denna kurs per vecka, en kurs framtagen av Google. Under mötena kommer Simon Egersand, en student som under våren blivit certifierad i denna kurs finnas där som facilitator. Hans uppgifter kommer vara att under tillfällena sammanfatta de senaste uppgifterna, svara på frågor och finnas till allmänt stöd vad gäller Android programmering.

Googles syfte med Android Student Club är att skapa en community på LiU som träffas, lär sig och diskuterar Android, vi ser gärna att vi hjälper varann och mötena ska hållas så öppna och trevliga som möjligt.

Som det ser ut nu har vi ingen maxgräns på antalet medlemmer, det beror på hur många som är intresserade, men det kan hända att vi måste begränsa antalet vilket kommer göras utefter först till kvarn(förutsatt att ni uppfyller kraven). Därför rekommenderas det att ansöka så fort som möjligt, deadline 15 mars.

Krav för att ansöka:
1-2 års erfarenhet av OOP Java-programmering
Egen medtagbar dator

Verkar detta något för dig? Ansök genom att fylla i detta formulär:

Ta gärna en titt på de nyskapade sidorna:

Frågor?

Maila per.fallgren@gmail.com