Arbeta med läxhjälp till hösten!

Bland de svenska läxhjälpsföretagen är SmartStudies idag ett av de med allra mest erfarenhet. Vi har varit i branschen sedan 2010 och har sedan starten hjälpt flest familjer i Sverige med undervisning i matematik och allmän läxhjälp.

Brinner du, precis som vi, för att hjälpa unga människor nå sina mål i skolan? Då har vi möjligheten för dig!

Som studiecoach arbetar man med elever på grundskole- eller gymnasinivå, där ni kommer överens om tider och där du själv väljer vilka ämnen du vill undervisa i. Vanligtvis träffas man hemma hos familjen i 120 minuter per lektion. Fokusområden i undervisningen ligger inom studieteknik och motivation. Lönen ligger på 105-150 kronor i timmen.

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och som tycker om att arbeta tillsammans med unga människor och hjälpa dem framåt i livet. Du ska vara säker i fler än ett ämne, och vara lagd pedagogiskt. ingen tidigare erfarenhet krävs.

Ansöker gör du genom att gå in på vår hemsida www.smartstudies.se och klicka dig vidare till jobb. Uppger du TBi-sektionen vid LiTH så ser vi till så att din ansökan blir prioriterad.

Vi är övertygade om att alla människor har potentialen att uppnå sina drömmar, så länge man vågar tro på sig själv. Det är inte alltid lätt att ta tag i skolarbetet, när man bara ser en vägg av arbete som man inte vet hur man ska ta sig an. I många fall finns inte hjälpen i skolan, och vid hjälp från föräldrar leder det lätt till bråk och irritation. Att arbeta som studiecoach innebär att man hjälper till med att strukturera upp skolarbetet, och samtidigt hjälpa till med elevens skolarbete. Man planerar, motiverar och arbetar tillsammans. Genom att arbeta på det sätt

SmartStudies ser dessutom till med att hjälpa alla som undervisar, genom att ta dem genom en utbildning i pedagogik, där många tips ges om hur man kan ta sig an undervisningen. Varje elev är unik, och det är viktigt att kunna anpassa sig på rätt sätt efter varje situation.
Som ytterligare hjälp i undervisningen, hjälper vi alltid till med att förse med material som kan behövas. Annars utgår man från elevens egna skolböcker.

Tillsammans hjälps vi åt med att göra Sveriges studenter smartare.